Pe cine plangem?

Gardianul are un articol in care plange de mila unor oameni atinsi de criza:

  • O tanti cu salariu de 7000 de RON care nu a reusit sa stranga bani de avans
  • Un nene care nu are bani nici sa haraie dar are credit pt masina de 18.000 de euro si card de credit pentru vacante
  • Un nene cu doua credite de casa luate concomitent de la doua banci diferite (ca sa nu se prinda aia si sa ii dea un sut in c*r)

Acuma, nu vreau sa fiu rau, dar unii oamenii chiar nu trebuie plansi. Daca tu castigi 2000 de euro in bucuresti si nu ai bani de avans pentru o casa…. you’re doing something wrong. Tanti se plange ca nu mai ajunge la Fratelli? Sau ca daca iese in oras se abtine doar la un suc de 10 lei. HELLOO?!@##@ sunt si locuri unde poti bea suc cu 5 lei. Nu e nevoie sa dai o caruta de bani, dar ma rog, obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

Si daca ai 2 credite de casa nu iti trebuie masina de 18.o00 de euro. Si aia de 8000 tot la destinatie te duce, si tot cu fundul intr-un scaun stai pana acolo. Si vacantele poti sa le faci si la Amara daca nu ai bani de iesit prin alte parti. Ca la Amara sunt sigura ca nu au POS deci nu exista riscul sa intrii in cardul ala de credit cu 25% dobanda.

Imi pare rau, dar unii oameni ar trebui sa isi tina gura inchisa. Numai in Romanica unii ca astia ar ajunge subiect de plans la ziar. Ar trebui aratati cu degetul la exemple de asa nu.

Advertisements

2 thoughts on “Pe cine plangem?

  1. Prostu nu e prost destul pana nu e si fudul. Imagineaza-ti foametea de pe timpul comunismului. Au dat de bani pentru prima data in viata lor. Nu stiu sa se comporte, nu stiu ce sa faca cu banii. Si uite asa…avem stiri de genul asta…

  2. Cred ca e mai degraba prostia ziaristului nu a astora. Astia…. sunt cu miile. Dar sa ii dai ca exemplu de oameni afectati de criza?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s