Cu tancul pe trotuar

Aproape ca inteleg nevoia de a parca pe trotuar. Zic aproape pentru ca nu o inteleg atunci cand de exemplu exista locuri de parcare in spic. Atunci nu mai inteleg de ce te urci ca gibonul cu tancul pe trotuar.

Ce nu inteleg, si nu o sa pot accepta niciodata, este cum tu, urcat cu tancul pe trotuar, iti permiti sa claxonezi la pietoni sa se dea la o parte. Pietonii care au toate drepturile sa se afle acolo si sa mearga linistiti spre casa. Sau mame care imping caruciorul cu copilul. Si dupa ce te enervezi ca nu iti fac loc, si claxonezi, si se da omul la o parte ca sa treci, accelerezi ca boul si ii inneci in fumul de la teava de esapament.

Si nu inteleg pe cei care fac din start un pas in lateral ca sa lase gibonul sa treaca. Stati fratilor pe loc. Sa dea el cu spatele cand vine un pieton, ca sa il lase sa treaca. Macar pentru moment trotuarul e inca al nostru, nu al gibonilor cu tanc.

Advertisements

3 thoughts on “Cu tancul pe trotuar

  1. deci un blog care a durat nici un an, in care labarul de autor a porcait bancile si agentiile imobiliare la greu… pe tine cine te-a mai platit ma sconcs abject ce esti?

  2. Bancile sug in continuare, agentii imobiliari tot prosti si tupeisti au ramas, iar tu tot frustrat ai ramas.

    Stai jos, ne vedem la toamna la marire!

  3. este corecta partea cu frustrarea… dupa cate puli in gat v-am bagat fara ca sa pricepeti nimic, e normal sa ma apuce frustrarea ca na, fac si eu o varsta si n-o sa ma tina pula toata viata 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s